References

Below a selection of international showjumpers provided by Moeller Sporthorses Gmbh:
image
Comic, international top horse, winning 150 at the CSIO 2015 in Drammen, Norway with his rider Benedikte Endresen
026
Coming up junior rider Mie S. Rasmussen, Apolo P, winning a class in Zangersheide, Belgium, CSI 2015.

Attachment-1

Quibell,  winner of several international top Grand Prix (Kuala Lumpur etc.) with Jessica Kurten

Attachment-1 2

Gandini Lianos, one of the absolute top horses in the world, multiple winner of Grand Prix (Calgary, Aachen etc.) and the World Championship with his rider Rodrigo Pessoa

CSIO4 Budapest 1

 Window, one of the most succesfull showjumpers in Norway in recent years, with his rider Maia Strange

Attachment-1

Amarone, winner of the Danish Championship 2011, member of the Danish national team in the European Championship 2013 and the World Equistian Games 2014, with his rider Thomas Sandgaard
 
846f22a3affc4cece8daf917477a2b78
Benedikte Endresen, nr. 4 at the European Championship for Young Riders 2014, on her top horse from Moeller Sporthorses, Quistallo.
 
———————————————————
JBK Denmark, October 2015:
Bo K. Møller as judge in the DRF Championate for 4, -5, – and 6 years

JBK Horse Shows her: JBK Horse Shows

Bo K. Møller har siden kl. 8.00 i morges været stildommer for de unge springheste sammen med Kenneth Ernst og Lorenz Linnet. Hør her hvad Bo synes om niveauet hos årets unge håb

Bo Kragsig Møller, MOELLER SPORTHORSES, as a commentator at the opening of Ridehestens Presentation Class, Herning, March 2015

Ridehesten.com, marts 2015: Springhingstene åbnede finaledagen:

Det var de unge springhingste, som åbnede dagen i Equsana Arena med Ridehestens præsentationsklasse kommenteret af Bo K. Møller og Johnny Hansen:

.150827_nn_01__SK18786-2

150827_nn_01__SK18764

150827_nn_01__SK18785

Her til aften blev første afdeling af Katrinelund Unghestechampionat i springning 2014 afviklet i hal B Equsana Arena, hvor i alt 27 5-års springheste var på banen for første gang i Herning.

Og netop de nye og imponerende omgivelser i Herning kan være en udfordring for de unge heste, hvorfor Bo. K. Møller startede med at meddele publikum, at der kun ville blive uddelt karakterer under første runde, mens kommentarerne må vente til morgendagens afdeling, hvor hestene er på banen for anden gang.

– Det var en blandet flok, men med nogle højdepunkter, særligt i sidste heat, fortalte de to dommere Stein Endresen og Bo K. Møller.

www.hestemagasinet.dk, March 2015:

Spot på de unge

05-03-2014 kl. 22:26:00 af Thomas Bisgaard

Allerede onsdag aften blev spot-lyset tændt i Herning. DV’s unghestechampionat i springning kom i spotlyset med den første gennemridning med egen rytter.

Den første af to præsentationer med egen rytter af 5-års springhestene i DVs unghestechampionat foregik i år allerede onsdag aften – inden hingstekåringen for alvor er kommet i gang.”Hestene ankommer allerede onsdag, og for at vi ikke skal presse for meget sammen de øvrige dage, har vi flyttet starten på unghestechampionatet i springning til onsdag aften,” fortæller arrangementschef Bettina Berwald fra Dansk Varmblod.Det betyder, at programmet de øvrige dage er lidt mere menneskeligt, så programmet ikke strækker sig fra tidlig morgen og klasserne kan blive færdige i ordentlig tid til aftenens arrangementer i Herning.Allerede i første runde havde unghestechampionatets to spring-stil dommere Bo K. Møller og norske Stein Endresen anledning til at give rigtig gode karakterer, og der blev givet flere 9 taller, primært i ridelighed og kapacitet men topkarakteren i såvel springteknik som galop var 8,5.Under springning med egen rytter gives 4 karakterer der i det samlede resultat vægter 30%. De fire karakter er teknik, galop, kapacitet og ridelighed. Ganske ofte ses der ifølge Bo K. Møller en sammenhæng mellem karakteren der gives for galop og for ridelighed.”En springhest med en god galop er ofte lettere at ride, og derfor vil karaktererne ofte hænge lidt sammen,” forklarede Bo K. Møller.

Seminar på Stutteri Ask, 29.03.2015

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=37504

Husk springhesteseminar på Stutteri Ask

Avl og sport 

Dansk Varmblod inviterer i samarbejde med Stutteri Ask til en spændende springdag på Fynshoved søndag den 29. marts 2015 – og der er stadig enkelte ledige pladser

[Foto]
20-03-2015 15:12:00, af Thomas Bach Jensen

Ved en spændende springdag på Fynshoved vil der være mulighed for at få debat med Avlsledelsen samt information om de nyeste avlsteknikker så som genomisk selektion og ægtransplantation, der begge kan få stor fremtidig betydning for springavlen.

Endvidere har vi inviteret Bo K. Møller, der har pulsen på Dansk Varmblods kvalitet i forhold til udlandet. Bo er mangeårig dommer ved Unghestechampionatet i Herning og har gennem flere år drevet salgsstald i Belgien.

Seminaret er krydret med en rundvisning på Stutteri Ask, hvor chefberider og daglig leder Søren Møller Nielsen vil fortælle, hvad stutteriet har gjort for at opbygge nogle stærke og solide hoppestammer.

Arrangementet foregår søndag den 29. marts 2015 kl. 9.30-16.00. Læse mere om program og tilmelding HER.

Se Dansk Varmblods Youtube-video fra seminaret her:

 ———————-
Owner of Moeller Sporthorses Gmbh, Bo Kragsig Moeller as judge for the Danish Riding Federation and The Danish Warmblood Association, March 2014.

64b88381-b733-48ef-af13-158e6b3c5790

Interview with the Danish Magazine “Ridehesten”. October 2014 featured on YouTube.